Şevval Sam Duyurdu! Eda Ece Anne Oluyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda Yasak Elma dizisinden rol arkadaşı Eda Ece'nin hamile olduğunu duyurdu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda Yasak Elma dizisinden rol arkadaşı Eda Ece'nin hamile olduğunu duyurdu.  Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda Yasak Elma dizisinden rol arkadaşı Eda Ece'nin hamile olduğunu duyurdu. 

 

Geçtiğimiz aylarda Buğrahan Tuncer ile evlenen oyuncu Eda Ece, 1 aylık hamile. Haberi duyuran Şevval Sam, "Teyze oluyorum" dedi. Yasak Elma dizisindeki 'Yıldız' rolüyle geniş bir izleyici kitlesine ulaşan ve geçtiğimiz haziran ayında basketbolcu Buğrahan Tuncer ile evlenen Eda Ece anne oluyor.

 

TGRT Haber'in aktardığına göre, dün akşam ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet eden Eda Ece'nin Yasak Elma'daki rol arkadaşı şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam da hamilelik haberini doğrulayarak "Bizim haberimiz vardı, haber çıkmasını bekliyorduk. Teyze oluyorum, mutluyum" ifadelerini kullandı.