Şeyda Coşkun'dan Ebru Gündeş Hadise Reza Zarrab İle İlgili İddialar İçin Olay Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü diyetisyen Şeyda Coşkun, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenirken, Hadise ve Reza Zarrab ile ilgili iddialar için olay yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü diyetisyen Şeyda Coşkun, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenirken, Hadise ve Reza Zarrab ile ilgili iddialar için olay yorumlarda bulundu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü diyetisyen Şeyda Coşkun, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenirken, Hadise ve Reza Zarrab ile ilgili iddialar için olay yorumlarda bulundu. 

 

Ebru Gündeş ile evli olduğu dönem Reza Zarrab'la yasak aşk yaşadığı iddia edilen Hadise, haberleri yalanlamış ve ünlü şarkıcının Mehmet Dinçerler'le evlenmesi üzerine konu kapanmıştı. Ancak Mehmet Dinçerler ile evliliklerini sonlandıran Hadise, Reza Zarrab ile tekrar gündeme geldi. İkilinin yazışmalarını okuduğunu ve ikilinin fotoğrafı olduğunu söyleyen ve şu sıralar Hadise'ye fena halde kafayı takmış olan Seren Serengil, mesajları ifşalamıştı. Konu hakkında bir yorum da Şeyda Coşkun'dan geldi. Ünlü şarkıcı Hadise günlerdir magazin gündeminden düşmüyor. Ancak 30 Eylül'de Mehmet Dinçerler ile 5 aylık evliliklerini sonlandıran Hadise, boşanmanın ardından birçok iddiayla gündeme geldi. Ancak en çok konuşulan iddialara, Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali'nin sunduğu Söylemezsem Olmaz ev sahipliği yaptı. Hadise'nin, Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile yasak aşk yaşadığı iddia edildi ve ikiliye ait olduğu söylenen mesajlar yayınlandı.

 

'GERÇEKLER ER GEÇ ORTAYA ÇIKIYOR’

 

Bir yanda bunlar olurken konu hakkında çarpıcı sözler yaşam koçu Şeyda Coşkun'dan geldi. Şeyda Coşkun 2019'da hem Ebru Gündeş'in hem de Hadise'nin yaşam koçuydu. Ama Hadise kendisini 13 kilo zayıflatan Şeyda Coşkun yüzünden vücudunda sarkmalar ve çatlaklar meydana geldiğini söyleyince ikilinin arası açılmıştı. Suçlamalara gülüp geçen Şeyda Coşkun önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Haberciler Hadise, Reza Zarrab ve Ebru Gündeş arasında yaşananları sordu.

 

EBRU'YU KİM SEVMEZ’

 

Pop Bizde adlı Instagram sayfasının haberine göre; Şeyda Coşkun "Fazla konuşmak istemiyorum. Çünkü yapacağım yorumlar çok tehlikeli olabilir. Zaten hiçbir şey gizli kalmıyor" dedi ve şöyle devam etti: "Er ya da geç gerçekler ortaya çıkıyor. Hadise'yi sevenleri, fanları değerlendirsin. Kendisi, kadın hakları konusunda konuşacak son kişidir.” Ebru Gündeş için de "İlelebet birlikteyiz. Ebru'yu kim sevmez" yorumunu yaptı.



Etiketler: