Şeyda Erdoğan'dan Tarkan'ın Yat Açıklaması İçin Olay Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Şeyda Erdoğan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Tarkan'ın yat açıklaması ile ilgili dikkat çeken yorumda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Şeyda Erdoğan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Tarkan'ın yat açıklaması ile ilgili dikkat çeken yorumda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Şeyda Erdoğan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Tarkan'ın yat açıklaması ile ilgili dikkat çeken yorumda bulundu. 

 

Megastar değilim umarım olurum!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Şeyda Erdoğan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Tarkan'ın yat açıklaması ile ilgili dikkat çeken yorumda bulundu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Megastar'a yat da yakışır boya da yakışır. Benim de yatım yok bu arada ve ben de saçımı boyuyorum ama megastar değilim inşallah olurum" ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

seyda erdogan dan tarkan in yat aciklamasina olay yorum