Şeyda Erdoğan Makyajsız Halini Eleştirenlere Cevap Verdi!

Şeyda Erdoğan makyajsız halini eleştirenlere ne cevap verdi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve oyuncu Şeyda Erdoğan, makyajsız halini eleştirenlere cevap verdi. Peki Şeyda Erdoğan makyajsız halini eleştirenlere ne cevap verdi? Cevaplar haberimizde..

 

Şeyda Erdoğan makyajsız halini eleştirenlere ne cevap verdi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve oyuncu Şeyda Erdoğan, makyajsız halini eleştirenlere cevap verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni ve oyuncu Şeyda Erdoğan, makyajsız halini eleştirenlere cevap verdi. Peki Şeyda Erdoğan makyajsız halini eleştirenlere ne cevap verdi? Cevaplar haberimizde..

 

Şeyda Erdoğan makyajsız halini eleştirenlere ne cevap verdi?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve oyuncu Şeyda Erdoğan, makyajsız halini eleştirenlere cevap verdi. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda makyajsız halini eleştirenler için "Bana makyajsız çirkinsin falan yazan var hala sizce makyajsız halimle derdim olsa 7 yıldır makyaj videolarıma makyajsız mı başlarım stfu bir de şey var dudakların dolgu oran dolgu kaç para bir ml biliyo musunuz" ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o açıklama;

 

seyda erdogan makyajsiz haline elestirenlere yanit verdi