Seyhan Soylu'dan Selin Ciğerci Ve Gökhan Çıra'ya Çok Sert Sözler!

Seyhan Soylu barıştıklarını açıklayan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ile ilgili neler söyledi? Flash TV'de yayınlanan Al Sana haber programında söyledikleriyle zaman zaman gündem yaratan ünlü sunucu Seyhan Soylu, geçtiğimiz gün barıştıklarını açıklayan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ile ilgili çok sert ifadeler kullandı. Peki Seyhan Soylu barıştıklarını açıklayan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Seyhan Soylu barıştıklarını açıklayan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ile ilgili neler söyledi? Flash TV'de yayınlanan Al Sana haber programında söyledikleriyle zaman zaman gündem yaratan ünlü sunucu Seyhan Soylu, geçtiğimiz gün barıştıklarını açıklayan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ile ilgili çok sert ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Seyhan Soylu, geçtiğimiz gün barıştıklarını açıklayan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ile ilgili çok sert ifadeler kullandı. Peki Seyhan Soylu barıştıklarını açıklayan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

seyhan soylu dan gokhan cira ve selin cigerci ye cok agir sozler

 

Seyhan Soylu barıştıklarını açıklayan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ile ilgili neler söyledi?

 

Flash TV magazin “AL SANA HABER” programının moderatörü Seyhan Soylu, Gökhan Çıra ile barışan Selin Ciğerci'ye çok ağır sözler söyledi. Soylu, "Kadın dediğin namuslu olur Selinciğim. Nasıl doğurmakla anne olunmazsa cinsiyet değiştirmekle de kadın olunmaz” ifadelerini kullandı. Soylu, Ciğerci'ye "namus" göndermesi yaparken Çıra için de "Geyik olarak dolaşanlar var. Gökhancım zaten dolaşıyorsun stüdyoya sokacağız seni öyle düşün" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o açıklama,