Şeyma Eke Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Şeyma Eke kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yazar Şeyma Eke ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Şeyma Eke kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Şeyma Eke kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yazar Şeyma Eke ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü yazar Şeyma Eke ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Şeyma Eke kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

seyma eke kimdir nerelidir evli mi

 

Şeyma Eke kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Şeyma Eke kimdir? Şeyma Eke 7 Aralık 1990 yılında Ankara'nın Altındağ ilçesinde dünyaya gelmiştir. Kaleme altığı eserleri ile bir çok ilgi görmüştür. Fil Tyke Olmak, Sana Lal Dedim, Ya Benimsi Ya Da Seninim, Kendine Gel isminde kitapları vardır. Ünlü oyuncu Halil Söyletmez ile evlidir. 1 oğlu vardır. Hayvansever kişiliği ile sosyal medyada yoğun ilgi gören Eke’nin bir kedisi bulunmaktadır. Beşiktaş taraftarıdır. Burcu yaydır. Dijital alanda I Stalk In ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. Instagram’da bu yazı hazırlanırken Seymaekee ismiyle paylaşımlarına devam eden ünlü yazarın 35.5K takipçisi bulunmaktadır.



Etiketler: