Şeyma Subaşı İddialı Elbisesiyle Frikik Vermemek İçin Bakın Ne Yaptı!

Sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı, önceki gün yaptığı paylaşımda iddialı elbisesiyle nefes keserken frikik vermemek için yaptığıyla olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı, önceki gün yaptığı paylaşımda iddialı elbisesiyle nefes keserken frikik vermemek için yaptığıyla olay oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla ve çalkantılı aşk hayatıyla magazin gündeminde yer alan ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı, önceki gün yaptığı paylaşımda iddialı elbisesiyle nefes keserken frikik vermemek için yaptığıyla olay oldu. 

 

seyma subasi super mini elbisesiyle nefes kesti1

 

Instagram'ın en aktif kullanıcılarından biri olan ve hemen her yaptığıyla magazin gündemine yerleşen ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı, önceki gün yaptığı paylaşımda iddialı elbisesiyle nefes keserken frikik vermemek için yaptığıyla olay oldu. 

 

seyma subasi super mini elbisesiyle nefes kesti2

 

Instagram sayfasından yaptığı super mini elbiseli paylaşımlarıyla nefes kesen ve güzelliğini konuşturan ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı, önceki gün yaptığı paylaşımda iddialı elbisesiyle nefes keserken frikik vermemek için yaptığıyla olay oldu. 

 

seyma subasi super mini elbisesiyle nefes kesti3

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda güzelliğiyle büyüleyen ünlü sosyetik güzel, frikik vermemek için çantasıyla üstünü kapattı. 

 

seyma subasi super mini elbisesiyle nefes kesti4

İşte o paylaşımlar;

 

seyma subasi super mini elbisesiyle nefes kesti 5