Şeyma Subaşı İle Acun Ilıcalı Miami Heat Maçında Pişti Oldular!

Miami Heat maçında pişti olan eski eşler Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı arasında neler yaşandı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı ile eski eşi Acun Ilıcalı Miami Heat maçında pişti oldular. Peki neler yaşandı? Cevaplar haberimizde..

 

Miami Heat maçında pişti olan eski eşler Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı arasında neler yaşandı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı ile eski eşi Acun Ilıcalı Miami Heat maçında pişti oldular. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı ile eski eşi Acun Ilıcalı Miami Heat maçında pişti oldular. Peki neler yaşandı? Cevaplar haberimizde..

 

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı Amerika'da NBA maçında pişti oldular! 

 

Şeyma Subaşı ile eski eşi Acun Ilıcalı, Miami Heat-Pacers basketbol maçında pişti oldu. Geçtiğimiz akşam Miami’de oynanan maça sevgilisiyle Mohammed Al Saloussi ile giden Subaşı maçta Acun Ilıcalı ile pişti oldu. Subaşı ile Ilıcalı’nın maçtan ayrı ayrı paylaşımlar yapınca durum sosyal medyada kullanıcılarından kaçmadı. Ilıcalı’nın maç esnasında paylaştığı görüntülerde tam karşılarında Şeyma Subaşı ve sevgilisi fark edildi.

 

İşte o anlar;