Şeyma Subaşı İle İlgili Olay İddia! Maddi Zorluk Çekiyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı'nın Mısırlı sevgilisi Meedo Mohammed Alsaloussi'den ayrıldıktan sonra maddi zorluklar yaşadığı iddiası sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı'nın Mısırlı sevgilisi Meedo Mohammed Alsaloussi'den ayrıldıktan sonra maddi zorluklar yaşadığı iddiası sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı'nın Mısırlı sevgilisi Meedo Mohammed Alsaloussi'den ayrıldıktan sonra maddi zorluklar yaşadığı iddiası sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. 

 

seyma subasi nin maddi zorluklar yasadigi iddiasi sosyal medyada olay oldu

 

Maddi zorluklar yaşıyor iddiası!

 

Astro Magazin'in haberine göre; Meedo’dan ayrılan Şeyma Subaşı hakkında maddi zorluk yaşadığına dair iddialar ortaya atıldı. Acun Ilıcalı’dan da nafaka almadığı belirtilen Subaşı; pahalı çanta, saat ve mücevherleri tek tek satmaya başladı. İkinci el lüks ürünler alan mağazalar ile internet sitelerinde kıyafet ve aksesuarlar sattığı konuşulan Subaşı, yerine replika ürünler satın alıyor.

 

Kaynak: Astro Magazin