Şeyma Subaşı İle Mohammed Alsaloussi Ayrıldılar Mı? İşte Açıklama!

Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi ayrıldılar mı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı Instagram sayfasından yaptığı açıklamada Mohammed Alsaloussi ile ayrıldıklarını açıkladı. 

 

Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi ayrıldılar mı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı Instagram sayfasından yaptığı açıklamada Mohammed Alsaloussi ile ayrıldıklarını açıkladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı Instagram sayfasından yaptığı açıklamada Mohammed Alsaloussi ile ayrıldıklarını açıkladı. 

 

Ayrıldılar!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı Instagram sayfasından yaptığı açıklamada Mohammed Alsaloussi ile ayrıldıklarını açıkladı. Instagram sayfasından yaptığı açıklamada "Sizlerin de tanık olduğunuz gibi yaklaşık 1.5 yıldır Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız ilişkimizi karşılıklı anlaşarak bitirme kararı aldık." ifadelerini kullanan Şeyma Subaşı sosyal medyada gündem oldu. 

 

seyma subasi ile misirli sevgilisi mohammed alsaloussi ayrildilar