Şeyma Subaşı İle Sinan Urfalı Aşk Mı Yaşıyor? İşte O İddia!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı ile 2018 yılında Başaran Holding'a ait uçak ile İran'da kaza geçirerek vefat eden Burcu Gündoğar Urfalı'nın eski eşi Sinan Urfalı'nın aşk yaşadığı iddiası sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı ile 2018 yılında Başaran Holding'a ait uçak ile İran'da kaza geçirerek vefat eden Burcu Gündoğar Urfalı'nın eski eşi Sinan Urfalı'nın aşk yaşadığı iddiası sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı ile 2018 yılında Başaran Holding'a ait uçak ile İran'da kaza geçirerek vefat eden Burcu Gündoğar Urfalı'nın eski eşi Sinan Urfalı'nın aşk yaşadığı iddiası sosyal medyada gündem oldu.

 

Wewontliemag sayfasının yaptığı paylaşımda konuyla ilgili "Ya siz gizli gizli buluşuyor musunuz ? Şeyma Fanı Sinan Bey yavaştan muradına eriyor mu ne? Dün aynı ortamdalarmış, ama beraber paylaşım yok, neden? Aldığımız duyumlara göre Guido eniştemiz epey sinirlenmiş, Şeyma da öyle ve ilişkilerine ara verme kararı almışlar... Hatta bu kararı veren Sarı Lalem miş. Zaten Guido eniştem ne zamandır Şeyma’nın gönderileri beğenmiyor, Şeyma beğenmeye devam çünkü o bir umursamaz kız. Guido enişte tabi Sinan bey’i takip etmiyor, Sinan Bey ne kadar beğense de Guido’nun  gönderileri Guido görmemezlikten geliyor. Alın size sabah sabah dedikodu bu kıyağımızı da unutmayın" ifadelerini kullanırken bu iddia sosyal medyada gündem oldu.