Şeyma Subaşı Instagram'ın Ücretli Abonelik Özelliğinden Servet Kazandı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Instagram'ın yeni açıkladığı özelliği ücretli abonelik uygulamasına geçerken bu özellikten ilk etapta 12 milyon TL kazandığını açıkladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Instagram'ın yeni açıkladığı özelliği ücretli abonelik uygulamasına geçerken bu özellikten ilk etapta 12 milyon TL kazandığını açıkladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Instagram'ın yeni açıkladığı özelliği ücretli abonelik uygulamasına geçerken bu özellikten ilk etapta 12 milyon TL kazandığını açıkladı.

 

Şeyma Subaşı, ücretli abonelikten 12 milyon lira kazandı Instagram'ın yeni 'ücretli takip etme' özelliğini kullanmaya başlayan Şeyma Subaşı, 12 milyon TL kazandı. Hiçbir şey yapmadan 12 milyon TL kazanan Şeyma Subaşı, Kanal D Ana Haber’e konuya dair açıklama yaptı. Şeyma Subaşı açıklamasında "Daha özel içerikli videoları paylaşıyorum daha samimi oluyor, daha fazla iletişim kuruyorum Şeyma TV gibi düşünün. Bir yandan da hediyeler veriyorum" dedi.