Şeyma Subaşı Karantinada Kızı İçin Duygusal Satırlar Kaleme Aldı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı, Instagram sayfasından karantinada kaldığı sürede kızına olan özlemi için duygusal satırlar kaleme aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı, Instagram sayfasından karantinada kaldığı sürede kızına olan özlemi için duygusal satırlar kaleme aldı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı, Instagram sayfasından karantinada kaldığı sürede kızına olan özlemi için duygusal satırlar kaleme aldı.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Bu öyle 10 gün tatile gidip geldim gibi bir şey degil... yaklaşık 1 aydır kızımı göremiyorum ve ne zaman göreceğimi bilmiyorum  Allah kimseyi evladından böyle ayrı bırakmasın. ( sağlıklı ve mutlu olması onemli olan biliyorum ama iste... kalp ve boğaz düğümleniyor bir süre sonra.. ) Uçuşların açılmasını bekliyorum sadece ona kavuşmak için  Su anda ağlıyorum ama birazdan modumu değiştirmek için müzik açıp spor yapıp dans edicem kendi kendime... Evet benim mood değiştirme çözümüm bu müzik-spor ve dans o yüzden senelerdir böyleyim ya... Sizin ki nedir ? Kitap okumak mi ? dedikodu yapmak mi? Profilden profile girip sahte hesaplarla kötü yorum yapmak mı? Merak ettiğim icin soruyorum okumaya çalışıcam cevaplarınızı  ( ah bu arada dua ederim yazmak yok .. O zaten en basta geliyor benim icin yazmamıza gerek yok .. )" ifadelerini kullanan Subaşı bu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım,