Şeyma Subaşı Mehmet Germiyanlıgil İle Aşk Mı Yaşıyor?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı'nın Bodrum'da ünlü iş adamı Mehmet Germiyanlıgil ile fotoğrafları ortaya çıktı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı'nın Bodrum'da ünlü iş adamı Mehmet Germiyanlıgil ile fotoğrafları ortaya çıktı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı'nın Bodrum'da ünlü iş adamı Mehmet Germiyanlıgil ile fotoğrafları ortaya çıktı. 

 

Şeyma Subaşı ile kendisinden 28 yaş büyük Mehmet Germiyanlıgil'in Bodrum Maça Kızı'nda denizden çıkınca çekilen fotoğrafları ortaya çıktı. Geçen hafta Etiler Papermoon'da Şeyma ile Germiyanlıgil'i görülmüştü. İddialara göre ikili 15 gündür aşk yaşıyor. Şeyma'nın bir önceki sevgilisi Guido, dedikoduları duyunca önceki gün apar topar Roma'dan Bodrum'a gelmişti. Şeyma, Guido Senia ile paylaşımlarına devam etse de insanlar "Yav hangisi doğru? Yeni enişte var ise Guido burada neyin peşinde?" diye soruyorlar. Subaşı, iki yıl önce Acun Ilıcalı'dan boşanmıştı.

 

İşte o fotoğraflar;