Şeyma Subaşı'ndan Gönderme!

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı Instagram'dan yaptığı paylaşımla son zamanlarda uğradığı eleştirilere cevap verdi. 

Son günlerde İtalyan sevgilisi DJ Guido Senia ile aşkını hikayelerinde paylaşan Şeyma Subaşı yoğun eleştirilere maruz kalmıştı. Bugün Instagram sayfasından Rahibe Teresa'nın bir sözüyle uğradığı eleştirilere yanıt veren Şeyma Subaşı bu paylaşımı ile yoğun beğeni aldı. 

Instagram sayfasından Rahibe Teresa'nın bir fotoğrafını paylaşan Şeyma Subaşı paylaşımının altına "İnsanlar genellikle mantıksız ve bencildirler. Yine de onları affet..Kibarsan, insanlar seni art niyetle suçlayabilir. Yine de kibar ol. Dürüstsen, insanlar seni kandırabilir. Yine de dürüst ol. Mutluysan insanlar seni kıskanabilir. Yine de mutlu ol. Bugün yaptığın iyilik yarın unutulabilir. İyilik yap. Dünyaya elinden gelenin en iyisini yap, ama asla yetmeyebilir. Yine de sen en iyisini yap. Anlayacağın, sonunda her şey sen ve Allah arasında. Zaten hiçbir zaman senin ve onlar arasında değildi ..." notunu düştü. 

Bu paylaşımı ile kısa sürede 55 binden fazla beğeni alan Şeyma Subaşı, kendisini eleştirenlere de en iyi yanıtı vermiş oldu. 

Not: Fotoğraf Şeyma Subaşı'nın Instagram sayfasından alınmıştır.