Şeyma Subaşı'ndan İlginç Coachella Paylaşımları! Kendisini Tiye Aldı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda corona virüsü sebebiyle kaçırdığı Amerika'nın en ünlü festivallerinden biri olan Coachella için ilginç ifadeler kullanırken, kendisini tiye aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda corona virüsü sebebiyle kaçırdığı Amerika'nın en ünlü festivallerinden biri olan Coachella için ilginç ifadeler kullanırken, kendisini tiye aldı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla sürekli gündemde kalmayı başaran ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda corona virüsü sebebiyle kaçırdığı Amerika'nın en ünlü festivallerinden biri olan Coachella için ilginç ifadeler kullanırken, kendisini tiye aldı.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Corona olmasaydı şimdi burada olmam lazımdı. 15-16-17-18 Coachella. Ah ne büyük dert Şeyma Subaşı Coachella'ya gidemedi.. Şimdi de Burning Man’in iptal olduğunu duydu.. vah vah napiceek şimdi bu kızımız" ifadelerini kullanırken bu paylaşımıyla sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşımlar,