Şeyma Subaşı'ndan Kafaları Karıştıran Mehmet Germiyanlıgil Paylaşımı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı, Instagram sayfasından yaptığı Mehmet Germiyanlıgil paylaşımıyla kafaları karıştırdı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı, Instagram sayfasından yaptığı Mehmet Germiyanlıgil paylaşımıyla kafaları karıştırdı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ve adı ünlü iş insanı Hakan Sabancı ile anılan ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı, Instagram sayfasından yaptığı Mehmet Germiyanlıgil paylaşımıyla kafaları karıştırdı. 

 

Kalp emojisi ile paylaştı!

 

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ve adı ünlü iş insanı Hakan Sabancı ile anılan ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı, Instagram sayfasından yaptığı Mehmet Germiyanlıgil paylaşımıyla kafaları karıştırdı. Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile yollarını ayıran Şeyma Subaşı'nın adı Hakan Sabancı ile anılıyordu. İddialar karşısında sessiz kalan Subaşı sosyal medya hesabından 57 yaşındaki Mehmet Germiyanlıgil ile pozunu kalp emojisiyle paylaştı. Subaşı'nın bu hamlesi kafaları karıştırdı.

 

İşte o paylaşım;

 

seyma subasi ndan kafa karistiran mehmet germiyanligil paylasimi