Şeyma Subaşı'ndan Mohammed Alsaloussi'ye Bikinili Gönderme!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ayrıldığı sevgilisi Meedo Mohammed Alsaloussi'ye bikinili göndermede bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ayrıldığı sevgilisi Meedo Mohammed Alsaloussi'ye bikinili göndermede bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ayrıldığı sevgilisi Meedo Mohammed Alsaloussi'ye bikinili göndermede bulundu. 

 

seyma subasindan meedo mohammed alsaloussi ye bikinili gonderme 1

 

Bikinili gönderme!

 

Ayrılık sonrası Instagram hesabından denizde çekilmiş bir pozunu paylaşan Şeyma Subaşı altına not düşmeyi ihmal etmedi. Şeyma, "Kendini yeterince sev ve saygı duy. Her anın kıymetini bil. Bu hayatta saf, nazik ve iyi bir ruha sahip olmak ve kendine güvenmekten daha önemli bir şey yok" ifadelerini kullandı. Subaşı'nın bu paylaşımı, eski aşkı Meedo'ya gönderme olarak yorumlandı. Sosyal medya kullanıcıları, "Eski sevgilin saf, nazik ve iyi bir ruha sahip değil miydi?" şeklinde yorumlarda bulundu.

 

İşte o paylaşım;

 

seyma subasindan meedo mohammed alsaloussi ye bikinili gonderme 2

 

seyma subasindan meedo mohammed alsaloussi ye bikinili gonderme 3

 

seyma subasindan meedo mohammed alsaloussi ye bikinili gonderme 4