Şeyma Subaşı'ndan Sevgilisi Mohammed Alsaloussi İle İlgili Çok Konuşulacak Açıklamalar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve yaşadığı ilişkilerle adından sık sık söz ettiren ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı, Haber Global'de katıldığı programda Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile nasıl tanıştığını anlatırken, kullandığı ifadeler ile magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve yaşadığı ilişkilerle adından sık sık söz ettiren ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı, Haber Global'de katıldığı programda Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile nasıl tanıştığını anlatırken, kullandığı ifadeler ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Son dönemde yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı, Haber Global'de katıldığı programda Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile nasıl tanıştığını anlatırken, kullandığı ifadeler ile magazin gündemine bomba gibi düştü.

 

İlgiden deliriyorum! 

 

Katıldığı programda sevgilisi Alsaloussi ile ilgili açıklamalarda bulunan ve nasıl tanıştıklarını anlatan Subaşı "Böyle herkes deliriyorum ilgiden ama onu da şey yapmak zor. Herkes böyle bir hayran gibi, herkes böyle bir şey. Oha Şeyma bekar falan" şeklinde ifadeler kullanan Subaşı sözleriyle gündeme damga vurdu. 

 

İşte o açıklamalar,