Şeyma Subaşı'ndan Sevgilisi Mohammed Alsaloussi'ye Seninle Kraliçe Gibiyim!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile çekilmiş fotoğrafını paylaşırken seninle kraliçe gibiyim dedi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile çekilmiş fotoğrafını paylaşırken seninle kraliçe gibiyim dedi. Son dönemde yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile çekilmiş fotoğrafını paylaşırken seninle kraliçe gibiyim dedi. 

 

Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi Mohammed Al Saloussi ile fotoğraflarını Instagram'dan paylaşmaya devam ediyor. Subaşı, sevgilisine sarıldığı karelere, "Güvende hissediyorum. Çok seviliyorum. Seninle kraliçe gibiyim. Aşığım" diye yazdı.

 

İşte o paylaşım;

 

seyma subasi mohammed alsaloussi