Şeyma Subaşı'ndan Sosyal Medya Hamlesi! Ücretli İçerik Özelliğini Kullanan İlk Kullanıcı Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Instagram sayfasından abonelerine özel ücretli içerik paylaşmaya başladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Instagram sayfasından abonelerine özel ücretli içerik paylaşmaya başladı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Instagram sayfasından abonelerine özel ücretli içerik paylaşmaya başladı. 

 

Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı yeni bir paylaşımla gündeme geldi. Bir çocuk annesi fenomen, Instagram'ın kullanıcılarına ücretli abonelik hakkı tanımasını Türkiye'de ilk kullananlardan biri olarak; aylık bir ücret karşılığı sayfasına abone olacaklara özel içerikler paylaşacağını açıkladı.

 

Ücretli aboneliği kızı Melisa ile duyurduğu bir paylaşım yapan ünlü isim, İngilizce bir mesaj yazarak şu ifadeleri kullandı:Instagram'ın hikayeler bölümünün benim oyun alanım olduğunu biliyorsunuz. Bu yüzden bizimle ilgili daha fazla şey için abone olmalısınız! Burayı çılgın bir şeye dönüştürmeyi düşünüyorum. Takipte kalın!Paylaşımına Türkçe bir not da yazan Subaşı, "Daha fazlası ve güzel sürprizler için abone olun sosyal medya arkadaşlarım" ifadelerini kullandı.

 

Şeyma Subaşı'nın yakında nikah masasına oturması beklenen Meedo'nun, sevgilisinin aylık ücreti 60,99 TL olan aboneliğine katıldığı da dikkatlerden kaçmadı. Ülkemizde yaşanan deprem felaketine duyarsız kalan ve kısa sürede paylaşımlar yapmaya devam eden Subaşı, 400 bin takipçi kaybetmişti. Fenomen ismin şu an da 2 milyon 959 bin takipçisi bulunuyor. Şeyma'nın Instagram aboneliğine üye olmayanlar özel paylaşımlarını göremeyecek, ancak tüm takipçilerine açık olan içeriklerini görüntüleyebilecekler.