Şeyma Subaşı'nın Elon Musk Paylaşımı Sosyal Medyada Olay Oldu! Tiye Aldılar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Elon Musk ile ilgili sözleriyle gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Elon Musk ile ilgili sözleriyle gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Elon Musk ile ilgili sözleriyle gündem oldu. 

 

Elon Musk duysa teknolojisinden soğurdu yorumu!

 

Takvim'de yer alan habere göre; Şeyma Subaşı, birkaç günlük aranın ardından yeniden Instagram'a dönüş yaptı. Subaşı, kısa süre önce tekrar bir araya geldiği Mısırlı aşkı ile gittiği ABD'nin Nevada Çölü'nde düzenlenen Burning Man Festivali'nden fotoğraflarını paylaştı.

 

Bu sene farklı bir zihniyetle Burning Man'a gittiğini söyleyen Subaşı; "Dış dünyayla bağlantımı kestim ve mecbur hissetmedim. Meedo, yanında Elon Musk'ın yeni internet uydusu Starlink'i getirmesine rağmen kullanmak istemedim. Sadece iki kere Melisa ile konuştum ve iyi olduğundan emin oldum." dedi. Şeyma'nın bu paylaşımı alay konusu olurken "Elon Musk, böyle saçma bir olaya uydusunun konu edildiğini bilse teknolojiden soğurdu", "Şeyma resmen Elon Musk'ı maskara etmiş; milyarlarca dolarlık uyduyu gereksiz bulmuş" yorumları yapıldı.