Şeyma Subaşı'nın Türk Yemekleriyle İlgili Söylediği Sözler Tepki Çekti!

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın eski eşi sosyetik güzel Şeyma Subaşı, Youtube kanalında yayınladığı videosunda sevgilisi Guido Senia ile yaptığı yemek sohbetinde söylediği patlıcan bizim milli yemeğimizdir çünkü kebap İsrail'de de var ifadeleri tepki çekti. 

 

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın eski eşi sosyetik güzel Şeyma Subaşı, Youtube kanalında yayınladığı videosunda sevgilisi Guido Senia ile yaptığı yemek sohbetinde söylediği patlıcan bizim milli yemeğimizdir çünkü kebap İsrail'de de var ifadeleri tepki çekti. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarında yaptığı gaflarla gündemden hiç düşmeyen sosyetik güzel Şeyma Subaşı, Youtube kanalında yayınladığı videosunda sevgilisi Guido Senia ile yaptığı yemek sohbetinde söylediği patlıcan bizim milli yemeğimizdir çünkü kebap İsrail'de de var ifadeleri tepki çekti. 

 

Youtube kanalında yayınladığı videosunda "Türk yemekleri İtalyan yemekleriyle kıyaslanamaz." ifadelerini kullanan Subaşı, Senia'nın geleneksel yemeğiniz ne sorusuna "Patlıcan çünkü kebap İsrail'de de var" dedi. Bu sözler sosyal medyada büyük tepki çekerken, Subaşı günün en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. 

 

İşte o video;