Şeyma Subaşı Yakın Arkadaşı Şevval Şahin'e Destek Verdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı, Instagram sayfasından yayınladığı videosunda yakın arkadaşı 2018 Miss Turkey güzeli Şevval Şahin'e destek verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı, Instagram sayfasından yayınladığı videosunda yakın arkadaşı 2018 Miss Turkey güzeli Şevval Şahin'e destek verdi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyetik güzel Şeyma Subaşı, Instagram sayfasından yayınladığı videosunda yakın arkadaşı 2018 Miss Turkey güzeli Şevval Şahin'e destek verdi.

 

Keşke daha önce haber verseydi! 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Herkese merhaba bu Şevval Şahin arkadaşımla ilgili yapılan yorumları, yapılan haksızlığı, ben de görüyorum ve sadece şunu söylemek istiyorum. Tamamen arkasındayım. Keşke bana daha önce söyleseydi. Ben 30 yaşındayım o 20 yaşında ben de o yollardan geçtim ve hala geçiyorum. Çok üzülerek söylüyorum ki o kadar kıskanç bir milletiz ki o kadar haksızlık yaparak besleniyoruz ki hani bu gerçekten çok acı. Çok üzülüyorum" ifadelerini kullanan Subaşı yakın arkadaşı Şahin'e destek verdi. 

 

İşte o video;