Sezai Aydın Koronavirüs'e Yenik Düşerek Vefat Etti! Sezai Aydın Kimdir? Nerelidir?

Sezai Aydın kimdir? Nerelidir? Ünlü oyuncu ve seslendirme sanatçısı Sezai Aydın bugün tedavi gördüğü hastanede koronavirüs hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti. Peki Sezai Aydın kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Sezai Aydın kimdir? Nerelidir? Ünlü oyuncu ve seslendirme sanatçısı Sezai Aydın bugün tedavi gördüğü hastanede koronavirüs hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti. Son dönemde yer aldığı projelerle adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu ve seslendirme sanatçısı Sezai Aydın bugün tedavi gördüğü hastanede koronavirüs hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti. Peki Sezai Aydın kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.

 

sezai aydin koronavirus nedeniyle hayatini kaybetti sezai aydin kimdir nerelidir burcu ne

 

Sezai Aydın kimdir? Nerelidir? Burcu nedir?

 

Sezai Aydın, 15 Şubat 1952 tarihinde Ankara'da doğdu. Ankara Üniversitesi İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden mezun oldu. Şehir Tiyatroları sanatçısı olan Aydın, bugüne kadar birçok yapımda rol aldı. Bir dönem Keçiören Belediyesi'nde "Cumartesi Cumartesi" adlı bir çocuk eğlence programı sundu. Sezai Aydın, 15 Şubat 1952 tarihinde Ankara'da doğdu. Ankara Üniversitesi İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden mezun oldu. Şehir Tiyatroları sanatçısı olan Aydın, bugüne kadar birçok yapımda rol almıştır. Bir dönem Keçiören Belediyesi'nde "Cumartesi Cumartesi" adlı bir çocuk eğlence programı sunmuştur. Sezai Aydın, yıllarca birçok ünlü yerli ve yabancı karakterin seslendirmesini yapmıştır. Ayrıca, Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde, Seslendirme ve Oyunculuk dersleri vermektedir.