Sezen Aksu Sıpa Beslediği İddialarını Reddetti!

Sosyal medyada Kanlıca'daki yalısında sıpa beslediği iddia edilen ünlü sanatçı Sezen Aksu, sosyal medyada yaptığı açıklamayla evinde sıpa beslediği iddialarını reddetti. 

 

Sosyal medyada Kanlıca'daki yalısında sıpa beslediği iddia edilen ünlü sanatçı Sezen Aksu, sosyal medyada yaptığı açıklamayla evinde sıpa beslediği iddialarını reddetti. Son günlerde evinde sıpa beslediği iddiasıyla gündemde olan ünlü sanatçı Sezen Aksu, sosyal medyada yaptığı açıklamayla evinde sıpa beslediği iddialarını reddetti.

 

Sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda evinde sıpa beslediği iddiaları için "Son günlerde evimde eşek beslediğime dair çıkan söylentilerin külliyen yalan olduğunu beyan ederim. O deli ben değilim; Yük Hayvanlarını Koruma Derneği Başkanı Okan Oflaz. Allah bin kere razı olsun." ifadelerini kullanan ünlü sanatçı iddiaları reddetti. 

 

Suzan Kardeş: Sıpayı görmek için Sezen'e gittim evde sıpa yoktu! 

 

Hop dedik Ayhan'ın radyo programına geçtiğimiz gün katılan ünlü sanatçı Suzan Kardeş, Sezen Aksu'nun evine sıpaya bakmak için gittiğini fakat evde sıpanın olmadığını "Sezen’e uğradım sabah sabah. Dur şu evdeki sıpayı ben de bir göreyim dedim. Sıpa falan yok yahu, tahminim doğru çıktı. Allah’ım çok şükür dedim. Çünkü sıpa evde beslenmezdi. Sıpa var ama çiftlikte tabii ki." ifadeleriyle anlattı. 



Etiketler: