Sezin Karameşe Kimdir? Sezin Erkek Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Sezin Karameşe kimdir? Sezin Erkek kimdir? Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Sezin Karameşe ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Sezin Karameşe kimdir? Sezin Erkek kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

Sezin Karameşe kimdir? Sezin Erkek kimdir? Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Sezin Karameşe ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yayınladığı içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Sezin Karameşe ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Sezin Karameşe kimdir? Sezin Erkek kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

sezin karamese kimdir sezin erkek kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Sezin Karameşe kimdir? Sezin Erkek kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? 

 

Sezin Karameşe kimdir? Sezin Karameşe, 19 Nisan 1996 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Koç burcudur. 1.65 boyunda, 57 kilodur. En sevdiği renk pembedir. Asıl soyadı “Erkek”tir fakat Facebook’a kaydolurken uygulama bu soyadı kabul etmediğinden “Karameşe” soyadını kullanmaya başlamıştır. Bilindiği kadarıyla “Karameşe” soyadının bir anlamı yoktur ve öylesine alınmıştır. Sezin Karameşe, Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden mezundur. Şu anlık YouTuber ve influencer olarak hayatını devam ettirmektedir. YouTube kanalını 5 Mart 2012 tarihinde açmıştır ve videolarına hâlâ devam etmektedir. İzleyici kitlesinin bu kadar büyümesinde çektiği ritüel videolarının katkısı çok fazladır. Ayrıca ritüel videoları kadar oyun ve korku içerikli videoları da büyük bir ilgi görmüştür. Son zamanlarda psikoloji hakkında da videolar çekmeye başlamıştır. Genel olarak bu konular çerçevesinde ilerleyen Sezin Karameşe'nin abone sayısı yaklaşık 482 bindir.

 

Özellikle Instagram 19 Nisan 1996 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Sezin Karameşe, lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nde tamamlamıştır. Üniversite eğitimi devam ettiği sırada İçişleri Bakanlığı’nda staj yapmaya başlamıştır. Ankara’da yaşayan Sezin Karameşe Erkek, aynı zamanda sosyal medya üzerinde de paylaşımlarına devam etmektedir. Instagram ve YouTube’da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Sezin Erkek, kısa sürede popüler olmayı başarmıştır. Sezin Karameşe Erkek ile ilgili olarak merak edilen en önemli sorulardan biri de kaç yaşında olduğudur. Sosyal medya fenomeni Sezin Karameşe Erkek, yukarıda da değindiğimiz gibi 19 Nisan 1996 tarihinde dünyaya gelmiştir. Yani kendisi şu anda 25 yaşındadır.