Shakira Yeni Albümünü Açıkladı! 'Kadınlar Artık Ağlamayacak!'

“El Dorado” albümünden Shakira, kariyerinin 12’nci albümünü çıkardı. Adı: “Las Mujeres Ya No Lloran . Türkçesi, “Kadınlar artık ağlamayacak.”

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Shakira bu albümünü sıkıntılı bir döneminde çıkardı: Babası hastaneye kaldırıldı, kendisini aldatan hayat arkadaşı futbolcu Gerard Pique’den ayrıldı, vergi kaçakçılığıyla suçlandı.

 

Buna rağmen Shakira yeni albümünü çıkarmayı başardı. Yardımla, epey yardımla. 17 şarkıdan oluşan albümün 9 parçası diğer şarkıcıların katkılarıyla oluşturuldu.

 

Örneğin, o şarkılardan biri  25 yaşındaki Arjantinli prodüktör BZRP tarafından düzenlendi. Shakira bu şarkıda eski haya arkadaşı Gerard Pique’ye ve onun birlikte olduğu Clara Chia’ya yüklendi:  “Bir Ferrari’yi bir Twingo ile değiştin, bir Rolex’i bir Casio’ya sattın!”

 

47 yaşındaki Shakira’nın albümüne katkıda bulunan diğer sanatçılar arasında Ozuna ve Rauw Alejandro bulunuyor.İkisi de Latin müziğinin yeni yıldızları. Özellike, Ozuna “Criminal”, “Te Bote” ve “Se Preparo” adlı parçalarıyla aralarında “Latin Grammy Award” ve “Bilboard Latin Music Award”ın da bulunduğu bir çok prestijli ödül kazandı.