Sharon Osbourne Ozzy Osbourne'nun İhanetiyle Sarsılmıştı! Çok Konuşulacak İntihar İtirafı!

Sharon Osbourne yaptığı açıklamada Ozzy Osbourne ile ilgili açıklamalarına devam ederken çok konuşulacak intihar itirafında bulundu. 

 

Sharon Osbourne yaptığı açıklamada Ozzy Osbourne ile ilgili açıklamalarına devam ederken çok konuşulacak intihar itirafında bulundu. 

 

NTV'de yer alan habere göre; Sharon Osbourne, geçtiğimiz gün katıldığı bir programda; yaklaşık on yıl önce kocası Ozzy Osbourne’un bir kadınla dört yıllık ilişkisini öğrendikten sonra kendi canına kıymaya çalıştığını itiraf etti. Son yıllarda parkinson hastalığı ile gündeme gelen 1970'lerin dünyaca ünlü heavy metal grubu Black Sabbath'ın eski solisti Ozzy Osbourne bu kez özel hayatıyla adından söz ettirdi.

 

İHANETİ KALDIRAMAMIŞ

 

Sharon Osbourne, katıldığı programda; 42 yıllık eşi ve 3 çocuğunun babası Ozzy Osbourne'un kendisini aldattığını öğrendiğinde intihara teşebbüs ettiğini açıkladı. Ünlü isim, "Ozzy'nin her zaman hayranları vardı ve ben buna çok alışmıştım. Fakat o kişinin adını, nerede yaşadığını ve nerede çalıştığını bildiğinde bu tamamen farklı bir şey çünkü duygusal olarak bağlanıyorsunuz. Kaç tane hap aldım bilmiyorum" dedi.

 

"KENDİMİ YATAK ODASINA KİLİTLEDİM”

 

Çocuklarının artık büyüdüğünü, ona ihtiyaçları kalmadığını düşünen ünlü yıldız, o günü "Bu yüzden aşırı doz aldım ve kendimi yatak odasına kilitledim. Ancak evdeki yardımcımız odayı temizlemek için içeri girmeye çalıştı ve beni gördü" sözleriyle anlattı.

 

NE OLMUŞTU?

 

Sharon Osbourne, Ozzy Osbourne’un Michelle Pugh adında bir kuaförle kendisine yıllarca ihanet ettiğini okuduğu e-postalardan öğrenmişti. Ardından yollarını ayıran ünlü çiftten Sharon Osbourne, “63 yaşındayım ve bu şekilde yaşamaya devam edemem. Resimlere bakamıyorum hiçbir şey okuyamıyorum” demişti. Kısa bir süre sonra yeniden bir araya gelen ikiliden Ozzy Osbourne, “Sharon ve ben hiç şimdiki kadar yakın olmamıştık. Hepimiz hata yaparız. Beni geri kabul ettiği için şanslıyım. Bazen orada oturup 'Ne düşünüyordum ki?' diyorum. Ölene kadar bunun neden olduğunu anlayamayacağım” ifadelerini kullanmış ve eşinin kendi gözünde bir tanrıça haline geldiğini itiraf etmişti.