Sheyenne Shea Türkçe Olarak Tacizlerden Bıktığını Belirtti!

Youtube'da yayınladığı güzellik ve makyaj videolarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü Amerikalı sosyal medya fenomeni Sheyenne Shea, Instagram sayfasından hem İngilizce hem Türkçe olarak yayınladığı mesajında Türk erkeklerin tacizlerinden çok sıkıldığını belirtti. 

 

Youtube'da yayınladığı güzellik ve makyaj videolarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü Amerikalı sosyal medya fenomeni Sheyenne Shea, Instagram sayfasından hem İngilizce hem Türkçe olarak yayınladığı mesajında Türk erkeklerin tacizlerinden çok sıkıldığını belirtti. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Amerikalı sosyal medya fenomeni Sheyenne Shea, Instagram sayfasından hem İngilizce hem Türkçe olarak yayınladığı mesajında Türk erkeklerin tacizlerinden çok sıkıldığını belirtti.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Türkiye’ye karşı bir nefretim yok ama tacizlerden bıktım usandım. Lütfen beni rahat bırakın ve kişisel alanıma saygı duyun." ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

Sheyenne Shea Taciz