Sibel Akbulut Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı? Evli Mi?

Sibel Akbulut kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Sibel Akbulut ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sık sık kullanıcılar tarafından merak edilmektedir. Peki Sibel Akbulut kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Sibel Akbulut kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Sibel Akbulut ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sık sık kullanıcılar tarafından merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı Sibel Akbulut ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sık sık kullanıcılar tarafından merak edilmektedir. Peki Sibel Akbulut kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

sibel akbulut kimdir nerelidir sevgilisi var mi evli mi

 

Sibel Akbulut kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Sibel Akbulut kimdir? Sibel Akbulut, 1991 yılında Amasya’da doğmuştur.Yönetici asistanlığı yapan yarışmacı, daha önce Bana Herşey Yakışır adlı moda yarışmasına katılmıştır. Kanal D ekranlarında yayınlanan Seda Akgül’ün sunduğu Kısmetse Olur yarışmacılarındandır. İnstagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da dikkat çeken ve yarışmaya dahil olduktan sonra takipçi sayısı bir hayli artan gelin adayı eve geldiği ilk gün aradığı damat adayındaki özellikleri maço ve ağır olarak nitelendirmişti. Aklında bir adayı olmadığını dile getiren Sibel Akbulut, sürpriz bir şekilde Gökhan Sara’ya duygularını açmış, bu hareketi nedeniyle evde uzun süre eleştiri oklarının hedefi olmuştur. Popüler gelin adayı, Gökhan Sara’nın ikinci kez diskalifiye edilmesi üzerine eve veda etme kararı almıştı. 167 cm boyunda ve 57 kg ağırlığındadır. Yakın zamanda evlenmiştir.