Sibel Avşar'ın Yeni Single'ı Beter Çıktı!

Daha önce Yanımda Ol, İknalardayım, gibi şarkılarla müzikseverle buluşan şarkıcı Sibel Avşar'ın yeni tekli şarkısı Beter tüm dijital platformlarda sevenleriyle buluştu. 

 

Daha önce Yanımda Ol, İknalardayım, gibi şarkılarla müzikseverle buluşan şarkıcı Sibel Avşar'ın yeni tekli şarkısı Beter tüm dijital platformlarda sevenleriyle buluştu. Yanımda Ol, İknalardayım gibi şarkılarla müzik piyasasına giriş yapan şarkıcı Sibel Avşar'ın yeni tekli çalışması Beter tüm dijital platformlarda sevenleriyle buluştu. 

 

sibel avsar in beter isimli sarkisi tum dijital platformlarda

 

Beter yayında!

 

Daha önce Yanımda Ol, İknalardayım, gibi şarkılarla müzikseverle buluşan şarkıcı Sibel Avşar'ın yeni tekli şarkısı Beter tüm dijital platformlarda sevenleriyle buluştu. "Beter'' isimli tek single şarkısı ile çıkış yapan Pop müzik sanatçısı Sibel Avşar, piyasaya hızlı bir giriş yaparak müzikseverlerle buluştu. Sözleri kedisine ait olan, bestesi ve aranjesi, daha önce ''Zehra Gülüç'' ile çalışmış,''Cennetten Çiçek'' isimli şarkının listelerini trende taşıyan ünlü aranjör "Serdar Şenyarar'' imzası ile tüm platformlarda yerini alan Avşar çalışmalarının devamının geleceğini söyledi.