Sıcak Şarap Nasıl Yapılır? İdil Yazar Anlattı!

Sıcak şarap nasıl yapılır? Youtube'da yayınladığı yemek ve kokteyl tarifleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni İdil Yazar, yayınladığı videosunda sıcak şarap tarifi hakkında detaylı bilgiler verdi. Peki sıcak şarap nasıl yapılır? Cevaplar haberimizde..

 

Sıcak şarap nasıl yapılır? Youtube'da yayınladığı yemek ve kokteyl tarifleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni İdil Yazar, yayınladığı videosunda sıcak şarap tarifi hakkında detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni İdil Yazar, yayınladığı videosunda sıcak şarap tarifi hakkında detaylı bilgiler verdi. Peki sıcak şarap nasıl yapılır? Cevaplar haberimizde..

 

sicak sarap nasil yapilir idil yazar anlatti

 

Sıcak şarap nasıl yapılır?

 

Youtube'da yayınladığı yemek ve kokteyl tarifleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni İdil Yazar, yayınladığı videosunda sıcak şarap tarifi hakkında detaylı bilgiler verdi. Yayınladığı videosunda sıcak şarap tarifi hakkında konuşan Yazar bu konuda detaylı bilgiler verdi. 

 

Baharatı bol, şekeri az nefis bir sıcak şarap tarifi:

 

Önce şekeri portakal suyunda biraz karamelize edin. Ardından baharatlar ve alkolün çok uçmaması için en son kırmızı şarap. Şarabı ekledikten kısık ateşte bir kaç dakika ısıtın ve kaynamasına 1 kala ocaktan alın.