Sıla Doğu'dan Muhammed Yakut'un Hakkındaki 'Telekız' İddialarına Sert Yanıt! Gündem Oldu!

Muhammed Yakut'un hakkında 'Telekız' iddiasında bulunduğu sosyal medya fenomeni Sıla Doğu yayınladığı videosunda hakkındaki iddialara çok sert yanıt verdi. 

 

Muhammed Yakut'un hakkında 'Telekız' iddiasında bulunduğu sosyal medya fenomeni Sıla Doğu yayınladığı videosunda hakkındaki iddialara çok sert yanıt verdi. Muhammed Yakut'un hakkında 'Telekız' iddiasında bulunduğu sosyal medya fenomeni Sıla Doğu yayınladığı videosunda hakkındaki iddialara çok sert yanıt verdi. 

 

Medyafaresi'nde yer alan habere göre, İş insanları ile ilgili çeşitli iddialarda bulunan Muhammed Yakut, sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat ile ilgili çarpıcı iddialarda bulunmuştu. Polat’ın kız kardeşi Sıla Doğu, çektiği videoda Muhammed Yakut'un "telekız" iddiasına ateş püskürdü. Muhammed Yakut bu kez de sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. 

 

“Engin Polat, Dilan Polat, Sıla Doğu bunların ne iş yaptığını biliyor musunuz? Ben babasını da tanırım. 2012'de yattığım cezaevinde öldü. Babasının anasını niye öldürdüğünü de bilirim. Hangi Batmanlı sanatçıdan dolayı namus davasından öldürdüğünü... Öyle namuslu babaları vardı cezaevinde kahrından öldü” ifadelerini kullanan Yakut, gazeteci Erk Acarer’in yayınında şu ifadeleri kullandı: 

 

“Sen çıkacaksın Dubai'de kafana taçlardan dolar koyacaksın. Ferrarilere bineceksin. Muhammed Yakut hakkında İstanbul emniyetinde 3 tane şerefsiz emniyetçi ile hakkımda dava açacaksın. Dayınız Murat Ayhan sizi sokaklara atıyor. Holding sahibiydi. Sokakta yatıyordunuz. Telekızlık yapıyordun Sıla Doğu. Allah belanı versin, hakkımda gidip şikayetçi oluyorsun. Engin Polat ile Dilan Polat ne iş yapıyor biliyor musun? Mail order yapıyor kuyumculuk üzerine…” Dilan Polat’ın kız kardeşi Sıla Doğu sosyal medya hesabından yayınladığı videoda Muhammed Yakut’a ateş püskürdü.

 

sila dogu dan hakkinda telekiz iddiasinda bulunan muhammed yakut a sert yanit alninizi karislarim

 

Benim adımı geçirmeyin alnınızı karışlarım!

 

Sıla Doğu, “ Böyle de arkamdan konuşabilecek insanlar var konuşabilen insanlar duyuyorum. Ama ben bir konuşsam. Storymi izleyen herkese söylüyorum. Benim adımı geçirmeyin alnınızı karışlarım. Ben Sıla Doğu’yum adımı alırken desturla alın. Kendi önünüzdeki pisliği temizleyerek benim adımı alın. Adımı anmayın. Ayağınızı denk alın. Kaybedecek hiçbir şeyim yok” ifadelerini kullanarak Muhammed Yakut’a ateş püskürdü.