Sıla Doğu Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Sıla Doğu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Sıla Doğu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Sıla Doğu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Sıla Doğu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Sıla Doğu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Son dönemde yaptığı paylaımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Sıla Doğu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Sıla Doğu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

sila dogu kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Sıla Doğu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Sıla Doğu güzellik uzmanıdır. Dosivens kozmetik markasının kurucusudur. Tam adı ile Sinem Sıla Doğu 1996 yılında Adana’da doğdu. Bugün itibari ile 25 yaşındadır. Sıla Doğu Dilan Polat’ın kardeştir. Sıla Doğu 1996 yılında Adana’da doğdu. Ablası Dilan Polat manken ve modeldir. 2014 yılında düzenlenen Elidor Miss Turkey yarışmasına katılmıştır. Sıla Doğu Dilan Polat ile Dosivens kozmetik markasının kurucusudur. Bugün Türkiye’de birden fazla şubeleri bulunmaktadır. Bu kozmetik şirketi Selin Ciğerci, Nez Demir, Aleyna Tilki gibi ünlülerin makyajlarını yapmıştır. Sıla Doğu en büyük hayalinin oyunculuk olduğunu ifade etmiştir. Ancak ailesi bu duruma müsaade etmemiştir.  Sıla Doğu geçtiğimiz yıllarda Elazığ depreminde sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan isimlerden olmuştur. 2019 yılında tüm dünyada yayılan Covid -19 salgınına karşın insanları hijyen konusunda uyarması ile de gündeme gelmiştir. Yine 2020 yılında Mersin’de yeni açtığı güzellik merkezine çalışanlarıyla birlikte özel uçak kiralayarak gitmesi basın ve magazin dünyasında çok konuşulmuştur. Sıla Doğu; Sıla Doğu Temmuz 2021 tarihinde Nez Demir ve Dilan Polat arasında yaşanan kavga ile gündeme gelmiştir.1.75 cm kilosu 53 kg ağırlığındadır.

 



Etiketler: