Sıla Gençoğlu Aslında Kimdir?

Youtube'da yayınladıkları ilginç içeriklerle adlarından sık sık söz ettiren ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları videolarında bu kez şarkılarıyla gündeme damga vuran Sıla Gençoğlu'nun bilinmeyen hayat öyküsü ile ilgili detaylı bilgiler verdiler. 

 

Youtube'da yayınladıkları ilginç içeriklerle adlarından sık sık söz ettiren ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları videolarında bu kez şarkılarıyla gündeme damga vuran Sıla Gençoğlu'nun bilinmeyen hayat öyküsü ile ilgili detaylı bilgiler verdiler. Pelin Olgun'un sunumu ile son dönemde yayınladıkları ilginç içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtube kanalı ViBio, şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesi bulunan ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun bilinmeyen hayat öyküsü ile ilgili detaylı bilgiler verdiler. 

 

Günlük hayatta yaptığımız pek çok eyleme uyabilecek bir insan düşünün. Yolculuktasınız diyelim, açıyorsunuz Kafa’yı; yol nereye biz oraya… Hele bir de tatile gidiyorsanız, Yaz geliyor heeyooo gelir arkasına… Misss!

 

Sevgilinizden ayrıldığınızda “İnşallah unutursun” diyor, ayakta kalabilin, kendinizi salmayın diye “Acısa da öldürmez” diyor, değişime açık olun diye de “Bizden böyle bubndan sonra” diyor. Nerdeyse 20 yıldır müziğin içinde. Ama biz onu yaklaşık 12 yıldır Sıla adıyla tanıyoruz. Sektörün içinden, işin okulundan gelen bir kadın. Korolarda kalabalığa karışan sesini, Kenan Doğulu’nun arkasında vokallik yaparak biraz daha öne çıkarmış, gün gelince de kendi adıyla sahnelere adım atmış birisi.

 

Hayatında birçok dönüm noktası olan, her zaman doğru adımlar atmayı başaran ve bugünlere ilmek ilmek işleyerek gelen bir değer. Sürekli değişen saçı ve giyim tarzıyla ve alaturkadan popa kadar her türlü müziğe cuk diye oturan sesiyle, sadece bugünün değil dünün de yarının da sanatçısı. Sıla, konuğumuz…

 

Detayları aşağıdan takip edebilirsiniz.