Sıla Gençoğlu'ndan İlker Kaleli Açıklaması! Beklediğime Değdi!

Sıla büyük aşk yaşadığı oyuncu İlker Kaleli ile ilgili neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, uzun süredir süren suskunluğunu Show TV'de yayınlanan Pazar Sürprizi programına bozdu. Sıla bir süredir aşk yaşadığı ünlü oyuncu İlker Kaleli ile ilgili çok özel açıklamalar yaptı. Peki Sıla büyük aşk yaşadığı oyuncu İlker Kaleli ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Sıla büyük aşk yaşadığı oyuncu İlker Kaleli ile ilgili neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, uzun süredir süren suskunluğunu Show TV'de yayınlanan Pazar Sürprizi programına bozdu. Sıla bir süredir aşk yaşadığı ünlü oyuncu İlker Kaleli ile ilgili çok özel açıklamalar yaptı. Peki Sıla büyük aşk yaşadığı oyuncu İlker Kaleli ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Sıla büyük aşk yaşadığı oyuncu İlker Kaleli ile ilgili neler söyledi?

 

Sıla, uzun süren suskunluğunu SHOW TV'nin sevilen programı 'Pazar Sürprizi'nde bozdu. Ünlü oyuncu İlker Kaleli ile aşk yaşayan Sıla, Ömür Sabuncuoğlu'nun sorularını yanıtladı. Özel hayatıyla ilgili ilk kez samimi açıklamalarda bulunan Sıla, "Hayat muktedir bir buse kondurdu yüzüme. Bu aşk 40 yıl beklediğime değdi!" ifadelerini kullandı.

 

sila dan ilker kaleli aciklamasi bu ask kirk yil bekledigime degdi