Sıla Gençoğlu'ndan Şehit Düşen Askerlerimizle İlgili Açıklama!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden Sıla Gençoğlu, Twitter sayfasından dün gece Suriye'nin İdlib şehrinde görev yapan askerlerimize düzenlenen hain hava saldırısında şehit düşen askerlerimizle ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden Sıla Gençoğlu, Twitter sayfasından dün gece Suriye'nin İdlib şehrinde görev yapan askerlerimize düzenlenen hain hava saldırısında şehit düşen askerlerimizle ilgili açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, Twitter sayfasından dün gece Suriye'nin İdlib şehrinde görev yapan askerlerimize düzenlenen hain hava saldırısında şehit düşen askerlerimizle ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada dün gece Suriye'nin İdlib kentinde şehit düşen 33 askerimizle ilgili açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı " Uyumuyorum ve uyumayacağım. Biliyorum bu gece hiçbirimizin gözüne uyku girmiyor, girmeyecek. Sadece bu gece değil. Bu zulüm yetti artık. Nasıl bir metanetle karşılanabilir ki bu! Senin canın canımızdır Mehmetçik" ifadelerini kullandı. 

 

İşte Sıla Gençoğlu'nun o açıklaması;