Simge Barankoğlu Hakkındaki Çocuk İstismarı Suçlamalarına Cevap Verdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda hakkındaki çocuk istismarı suçlamalarına yanıt verirken kendini savundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda hakkındaki çocuk istismarı suçlamalarına yanıt verirken kendini savundu. Son dönemde bir ifşa sitesinin reklam videosu sonrası ortaya çıkan pornografik görüntüler sonrası eleştirilerin merkezine yerleşen ünlü sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda hakkındaki çocuk istismarı suçlamalarına yanıt verirken kendini savundu.

 

Bana komplo kurulduğunu düşünüyorum! 

 

Instagram sayfasından yayınladığı videosunda "Son günlerde hakkımda yapılan suçlamaları delilleriyle birlikte gelin bir de benden görün dedim. Arkadaşlar bu olayı ortaya çıkaran kişiler tarafından bir buçuk iki ay önce darp edilmiştim. Darp edildikten sonra tehditler, hakaret videoları, hakaret mesajlarının önü arkası kesilmedi. Ben 5 gün önce bununla ilgili bir açıklama yaptım. Onların bana gönderdikleri videolarla, profillerindeki videolarla açıklayıcı bir şekilde anlatmıştı. Bir gün sonrasında telegram uygulamasının reklamını yaptığımda benim üzerime çocuk istismarcısı olarak gelinmesi konusuna hemen bahsetmek istiyorum. Ortada çocuk istismarıyla alakalı en ufak bir şey yoktur. Kişinin yaşı 25 yaşındadır ve belki daha fazladır ben bunların hepsinin delillerini sizlerle paylaşıcam bu videonun devamında. Ben bunun benim üzerime kurulmuş bir komplo olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o açıklama;