Simge Sağın 46 Kiloya Düştü! O Hali Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren güzel şarkıcı Simge Sağın hedefi olan 46 kiloya düşerken fit hali sosyal medyada gündem oldu.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren güzel şarkıcı Simge Sağın hedefi olan 46 kiloya düşerken fit hali sosyal medyada gündem oldu. Şarkılarıyla dikkatleri üzerine çeken Simge Sağın, 46 kiloya düştü. Ünlü şarkıcı, pilates ve sağlıklı beslenme ile hedeflediği kiloya geldi. İddialı sahne kostümleriyle magazin gündeminde yer alan 41 yaşındaki popçu, bu kez fit halini sosyal medya hesabından paylaştı.

 

simge sagin 46 kiloya dustu fit hali gundem oldu

 

Fit hali sosyal medyada gündem oldu!

 

Ünlü şarkıcı Simge Sağın magazin gündeminde adı sık geçen isimlerden biri. Son günlerde 'Aşkın Olayım' şarkısıyla çok konuşulan ünlü şarkıcı hedefi olan 46 kiloya düştü. Simge Sağın fit halini sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaştı. Konser maratonuna hız kesmeden devam eden Simge Sağın, 46 kiloya düşmeyi hedefliyordu. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü şarkıcı kilo verdiği halini de takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda bu yaz sık sık konser veren Simge Sağın, konser maratonuna kaldığı yerden devam ediyor.



Etiketler: