Simge Sağın'dan Mauro Icardi'ye Hoşgeldin Açıklaması! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Simge Sağın önceki gün verdiği konser sırasında yaptığı Mauro Icardi açıklamasıyla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Simge Sağın önceki gün verdiği konser sırasında yaptığı Mauro Icardi açıklamasıyla gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Simge Sağın önceki gün verdiği konser sırasında yaptığı Mauro Icardi açıklamasıyla gündem oldu. 

 

Simge Sağın, Denizli konserinde "Müzik birleştiricidir" ifadelerini kullanarak Mauro Icardi'ye "Hoş geldin" dedi. Mauro Icardi, kendisini 3 yıl boyunca Galatasaray'a bağlayan imzayı dün akşam düzenlenen törenle attı. Icardi ile Galatasaray'ın diğer yeni transferleri, stadyumdaki 30 bin kişi eşliğinde kutlandı. Simge, imza töreninin düzenlendiği saatlerde 620 kilometre uzaklıkta futbolcunun transferini sahneden kutladı. Galatasaraylı taraftarlar; stadyumda, Simge ise konser verdiği Denizli'nin Tavas ilçesindeki konserinde 'Aşkın Olayım'ı söyledi.  Simge, Mauro Icardi'ye "Hoş geldin" sözleriyle seslendikten sonra 'Aşkın Olayım'ı seslendirdi.

 

'MÜZİK BİRLEŞTİRİCİDİR’

 

Simge, "Koyu bir Beşiktaşlıyım ama Mauro Icardi ve Galatasaray’ın da kalbimde yeri ayrı. Tribünlerde sadece 'Aşkın Olayım'ı değil, 'Öpücem'i de duyuyorum. Ne mutlu bana. Müzik birleştiricidir, hepimizi bir araya getirir. Şarkılar şifadır, mutluluktur" ifadelerini kullandı.