Simge Sağın'ın Kıyafeti Ve Dansı Gülşen'e Mi Özeniyor Sorusunu Sordurdu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Simge Sağın, geçtiğimiz gün verdiği konserde sergilediği dans figürleri ve tercih ettiği sahne kostümü ile ünlü şarkıcı Gülşen'e mi özeniyor aceba sorusunu sordurdu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Simge Sağın, geçtiğimiz gün verdiği konserde sergilediği dans figürleri ve tercih ettiği sahne kostümü ile ünlü şarkıcı Gülşen'e mi özeniyor aceba sorusunu sordurdu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Simge Sağın, geçtiğimiz gün verdiği konserde sergilediği dans figürleri ve tercih ettiği sahne kostümü ile ünlü şarkıcı Gülşen'e mi özeniyor aceba sorusunu sordurdu.  

 

Gülşen'e mi özeniyor!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Simge Sağın, geçtiğimiz gün verdiği konserde sergilediği dans figürleri ve tercih ettiği sahne kostümü ile ünlü şarkıcı Gülşen'e mi özeniyor aceba sorusunu sordurdu. Simge’nin dansı ve kıyafeti “Gülşen’e özeniyor” yorumlarına neden oldu.

 

İşte o görüntüler;