Simge Sağın Takipçisinin Yorumuna Sinirlendi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Simge Sağın, Instagram sayfasından yayınladığı dekolteli elbisesine gelen yoruma sinirlendi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Simge Sağın, Instagram sayfasından yayınladığı dekolteli elbisesine gelen yoruma sinirlendi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla en az şarkıları kadar konuşulan ünlü şarkıcı Simge Sağın, Instagram sayfasından yayınladığı dekolteli elbisesine gelen yoruma sinirlendi.

 

Instagram sayfasından yayınladığı paylaşımına bir takipçisinin yaptığı "inek" yorumuna kızan ünlü şarkıcı "Kendi yazdığına ve karakterine dışardan bakabilse arkadaşımız belki kendinden utanır ama nerdeeeee???? Sürekli şiddet...sözlü şiddet!ya da kıskançlık!ya da işsizlik her ne sebeptense olmamış karakterlerle yaşıyoruz hayatı...Bunları ciddiye almamayı çoktan öğrendim allahtan...Onları kendi vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum anca burdan yazar gazlarını çıkarırlar işte..." cevabını veren ünlü şarkıcı bu cevabıyla sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte Simge Sağın'ın o paylaşımı; 

 

 

Not: Fotoğraf Simge Sağın'ın Instagram sayfasından alınmıştır.