Sinan Akçıl Burcu Kıratlı'nın Yüzüğünü Göndermesi Hakkında Konuştu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, önceki gün objektiflere yansırken, boşandığı eşi Burcu Kıratlı'nın yüzüğünü iade etmesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, önceki gün objektiflere yansırken, boşandığı eşi Burcu Kıratlı'nın yüzüğünü iade etmesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, önceki gün objektiflere yansırken, boşandığı eşi Burcu Kıratlı'nın yüzüğünü iade etmesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

 

Kendi takdiri birşey diyemem!

 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Geçtiğimiz aylarda Burcu Kıratlı ile evliliğini sonlandıran şarkıcı, muhabirlerin; "Burcu Hanım'ın yüzüğü size geri gönderdiğine dair iddialar vardı" sorularına ise şöyle yanıt verdi: "Ben de eve gittiğimde gördüm. Aynı yüzükler olduğu için benim yüzüğüm sanıyordum ama geri göndermiş. Kendi takdiri, bir şey söyleyemem."