Sinan Akçıl Ve Ekin Uzunlar Mustafa Ceceli'nin Simsiyah Şarkısını Yeniden Yorumladı!

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ve Ekin Uzunlar, Mustafa Ceceli'nin "Simsiyah" şarkısını yeniden yorumladılar. 

 

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ve Ekin Uzunlar, Mustafa Ceceli'nin "Simsiyah" şarkısını yeniden yorumladılar. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve evlilik hayatıyla gündemde olan ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ve Ekin Uzunlar, Mustafa Ceceli'nin "Simsiyah" şarkısını yeniden yorumladılar.

 

Kardeşimle çok güzel bir işe imza attık!

 

Mustafa Ceceli’nin dört sene önce çıkan ‘Simsiyah’ adlı albümüyle aynı adı taşıyan ‘Simsiyah’ şarkısına bu sefer Sinan Akçıl ve Ekin Uzunlar yeni klip çekti. Şile’de çekilen klibin uzun süren çekimlerinde Akçıl’ın çekim sahnelerinde ilginç kareler ortaya çıktı. Kumların üzerine uzanan Akçıl, kıyıya vurmuş izlenimi veren klip hakkında “Uyuya kalmışım sonra kalkıyorum, elim de bir kağıt ve onda sevdiğimi arıyorum.” dedi. Akçıl “Çok güzel olacak. İnşallah Mart başı klibimiz çıkacak. Ekin, kardeşimle çok güzel bir işe imza attığımızı düşünüyorum.” Dedi Uzunlar ise “Sinan abiyle olmaktan çok gurur duyuyorum, zaten beste de bir numara kendisi. Şimdiden hayırlı olsun diyorum.” dedi.

 

sinan akcil ile ekin uzunlar mustafa ceceli nin simsiyah sarkisini yeniden yorumladi