Sinan Albayrak'tan Dikkat Çeken Ukrayna Savaşı Yorumu!

Sinan Albayrak Ukrayna Savaşı ile ilgili neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve şu sıralar TRT1'de yayınlanan Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisinde rol alan ünlü oyuncu Sinan Albayrak, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Ukrayna Savaşı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Sinan Albayrak Ukrayna Savaşı ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Sinan Albayrak Ukrayna Savaşı ile ilgili neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve şu sıralar TRT1'de yayınlanan Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisinde rol alan ünlü oyuncu Sinan Albayrak, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Ukrayna Savaşı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Sinan Albayrak Ukrayna Savaşı ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Biz duyarlı insanlar yıllarca Suriye, Filistin ve Bosna'da yaşanan katliamları görmedik!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve şu sıralar TRT1'de yayınlanan Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisinde rol alan ünlü oyuncu Sinan Albayrak, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Ukrayna Savaşı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Ukrayna Savaşı ile ilgili "Biz duyarlı insanlar yıllarca Suriye, Filistin ve Bosna'da yaşanan katliamları görmedik, şimdi Avrupa'dan tepkilere uyarak popülist bir yaklaşımla tepki gösteriyoruz" ifadelerini kullanan Albayrak sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım,