Sinan Çalışkanoğlu'ndan Sinem Kobal Hakkında Olay İtiraf! Gece Yarısı Demir Çubuklarla..!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Sinan Çalışkanoğlu, önceki gün Sinem Kobal ile ilgili yaptığı kan donduran itirafla magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Sinan Çalışkanoğlu, önceki gün Sinem Kobal ile ilgili yaptığı kan donduran itirafla magazin gündemine bomba gibi düştü. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Sinan Çalışkanoğlu, önceki gün Sinem Kobal ile ilgili yaptığı kan donduran itirafla magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Bir döneme damgasını vuran Selena dizisinde Sinem Kobal ile başrolü paylaşan Sinan Çalışkanoğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Çalışkanoğlu, "Gece yarısı demir çubuklarla birbirimize giriyorduk" dedi. 'İlk Buluşma', 'Elin Oğlu', 'İncir Reçeli' gibi birçok projede yer almış olan şimdilerde BKM ekibinde olan Sinan Çalışkanoğlu, geçtiğimiz günlerde Selena dizisi hakkında konuştu. 2006 yılında ATV'de yayınlanan Selena dizisinde Hades karakterine hayat veren Sinan Çalışkanoğlu, dizi setinde yaşadıklarını çarpıcı ifadeler anlattı. Dizide Sinem Kobal'ın canlandırdığı Selena'ya düşman bir karakter canlandıran Çalışkanoğlu, "Gece yarısı demir çubuklarla birbirimize giriyorduk" dedi.

 

sinan caliskanoglu ndan sinem kobal ile ilgili kan donduran itiraf

 

"SAHNELERİMİZ KOLAY DEĞİLDİ"

 

Ünlü oyuncu, "Onunla oynamak çok güzeldi. Çok disiplinli bir oyuncudur. Onun ilk uzun soluklu başrolüydü ve çevresindekilere her şeyi sorardı. Sinem'le gecenin bir yarısı çekimlerde demir çubuklarla birbirimize giriyorduk. Sahnelerimiz kolay değildi, şimdi öyle bir şey kimse yapmaz. Selena'nın setinde çok şey öğrendim" ifadelerini kullandı.