Sinan Sardoğan'dan Müge Anlı'ya Canlı Yayında Bir Taciz Daha!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Arife Gökçe olayının şüphelilerinden Sinan Sardoğan, hemen her bölümde anlattıklarıyla infial yaratmaya devam ederken, 5 Ocak 2023 tarihinde yayınlanan bölümde canlı yayında Müge Anlı'yı taciz etti. 

 

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Arife Gökçe olayının şüphelilerinden Sinan Sardoğan, hemen her bölümde anlattıklarıyla infial yaratmaya devam ederken, 5 Ocak 2023 tarihinde yayınlanan bölümde canlı yayında Müge Anlı'yı taciz etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin tepkisini çekmeyi sürdüren, yaşlı kadınlara attığı cinsel içerikli mesajlarla ve taciz iddialarıyla infial yaratan Sinan Sardoğan 5 Ocak 2023 tarihinde yayınlanan bölümde canlı yayında Müge Anlı'yı taciz etti. 

 

sapik sinan sardogan canli yayinda muge anli yi eve davet etti

 

Sen domates ekersin, bizim evde beraber yeriz!

 

Bugün (5 Ocak 2023) tarihinde Tokat'ta Niksar'da yer alan pazara domates ekmeyi bilmediği için gittiğini iddia eden Sinan Sardoğan'a tepki gösteren Müge Anlı "Ne var ya domates ekmekte! Ben evde saksıda yetiştiriyorum domatesi" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Sinan Sardoğan yüzünde gülümseyen bir ifade ile "O zaman bize gelsen Müge Hanım ben tarlayı kazsam sen domates, biber, patlıcan eksen. Sonra bizim evde oturup beraber yesek" ifadeleriyle kan dondururken, izleyenler tarafından tepki ile karşılandı. Müge Anlı duydukları karşısında şaşkınlığını gizleyemezken, hatta yer alan izleyiciye söz vererek "Ne olur sen konuş benim tansiyonum çıkıyor yeniden" ifadelerini kullandı.