Sinan Tuzcu'dan Mehmet Aslantuğ'un Akbelen Ormanı'ndan Yaptığı Açıklamaya Yorum!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Sinan Tuzcu, İşçi Partisi'nden milletvekili adayı olan ünlü oyuncu ve yönetmen Mehmet Aslantuğ'un Akbelen Ormanı'ndan yaptığı açıklamaya yorum yaparken, Twitter sayfasından paylaştığı yorum dikkat çekti. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Sinan Tuzcu, İşçi Partisi'nden milletvekili adayı olan ünlü oyuncu ve yönetmen Mehmet Aslantuğ'un Akbelen Ormanı'ndan yaptığı açıklamaya yorum yaparken, Twitter sayfasından paylaştığı yorum dikkat çekti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Sinan Tuzcu, İşçi Partisi'nden milletvekili adayı olan ünlü oyuncu ve yönetmen Mehmet Aslantuğ'un Akbelen Ormanı'ndan yaptığı açıklamaya yorum yaparken, Twitter sayfasından paylaştığı yorum dikkat çekti. 

 

Twitter sayfasından Mehmet Aslantuğ'un Akbelen Ormanı'ndan yaptığı "Kendini bu vandallıkların önüne atanlar vatan haini; bunları yapanlar vatanperver ise biz vatan haini olmayı göze alıyoruz" ifadelerini yanıt veren Tuzcu "“Eğri zamanlarda dik duranlara selam olsun”… demişti Haluk Bilginer. Hak edeni bulunca ne de kıymetli oluyor bu selam. İyi ki varsın usta @_aslantug selam olsun." ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

sinan tuzcu dan mehmet aslantug un akbelen ormani ndan yaptigi aciklamaya dikkat ceken yorum