Şinasi Yüzbaşıoğlu Müge Anlı İle Düğün Fotoğraflarının Neden Yayınlanmadığını Açıkladı!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü gazeteci ve sunucu Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda düğün fotoğraflarını neden yayınlamadıklarını açıkladı. 

 

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü gazeteci ve sunucu Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda düğün fotoğraflarını neden yayınlamadıklarını açıkladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci ve sunucu Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda düğün fotoğraflarını neden yayınlamadıklarını açıkladı. 

 

Sahte hesaplar kapatılınca..!

 

Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu, sosyal medya hesabından düğün fotoğraflarının neden paylaşılmadığını açıkladı. Yaptığı programlarla izleyicinin gönlünde taht kuran başarılı sunucu ve gazeteci Müge Anlı geçen hafta canlı yayında İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıkladı. Ünlü çift açıklamanın ardından hafta sonu sade bir törenle evlendi. Ancak büyük bir merakla beklenen düğün fotoğrafları yerine çiftten bir açıklama geldi. Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini bilgilendirdi. Şinasi Yüzbaşıoğlu paylaşımında sahte hesapların olduğunu kapatıldıktan sonra düğün karelerinin paylaşılacağını duyurdu. 

 

sinasi yuzbasioglu ndan dugun aciklamasi